Montage

Bij CoolBreeze koop jij je airco aan die je zelf installeert. Voor de effectieve ingebruikname dien je enkel nog een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf het airco systeem in gebruik laten stellen (Artikel 10 van EU Verordening 517/2014 ). Immers, airconditioning met een binnen- en buitenelement (split-unit airco) mag enkel worden geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs.

Een erkend installateur?
Die vind je makkelijk bij CoolBreeze. CoolBreeze werkt samen met partner ElectroTechnics, een gevestigde waarde die jouw airco vlot en vlekkeloos in gebruik stelt. Door de samenwerking krijgt de ingebruikstelling van jouw airco steeds prioriteit wanneer je beslist om dit door ElectroTechnics te laten afhandelen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je zelf een andere erkende installateur zoekt. 

Wat betekent dit voor jou?
• Jij moet niet zelf op zoek gaan naar een erkend installateur
• Geen eindeloze wachttijd op een installateur; jij krijgt prioriteit
• Een snelle ingebruikstelling van jouw airco door een vakbewame installateur

Achtergrondinformatie
Bij airconditiongsystemen wordt er gebruik gemaakt van een koudemiddel dat de warme lucht afkoelt. Dergelijk koudemiddel bevat meestal een een hoge concentratie aan broeikasgassen. Broeikasgassen zijn nadelig voor de opwarming van de aarde en mogen daarom niet vrijkomen in de lucht. Daarom dient de ingebruikstelling van je airco door een erkend installateur te gebeuren.

Zelf installeren
Natuurlijk kan jij wel het voorbereidende werk doen voor de ingebruikstelling. Zo kan je zelf de unit bevestigen en een doorvoer (opening) naar buiten creëren. Dat is slim, want zo bespaar jij op de hoge kosten die je doorgerekend kunnen worden bij de volledige installatie van een airco. Dat betekent natuurlijk ook minder werkuren voor de installateur.
De installateur dient dan enkel nog de effectieve installatie, de ingebruikstelling, uit te voeren.

Erkend installateur:

Coolbreeze

Airco aan die prijs?

Da’s cool!

CoolBreeze biedt jou ook de mogelijkheid om warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen aan te kopen.
Deze energiebesparende producten voor je woning vind je bij ons aan een scherpe prijs én kan je makkelijk zelf installeren.

Blijf op de hoogt!